מטבח מקצועי של
מסעדה מחייב שימוש במוצרי נירוסטה. ציוד מן הסוג הזה מייעל את העבודה, מונע
הצטברות של לכלוך ומקל על התחזוקה השוטפת. המוצרים שנמצאים בשימוש כמעט בכל
המסעדות, בתי הקפה, בתי הארחה ובתי המלון בארץ ובעולם. הנה לדוגמא פריטים בולטים
ברשימת הציוד המומלץ:
- שולחנות עבודה
- כיורים
- גרילים
- תעלות ניקוז
- עגלות מזון
- כיריים גז
- דלפקי הגשה וחימום
- מנדפים
מוצרי נירוסטה
חיוניים אחרים במטבח כוללים סכו"ם, סירי בישול ומחבתות. מעבר לכך, נירוסטה
הוא חומר גלם המשמש להגנה על פינות במטבח. ההגנה יכולה להיות על פינה או קיר,
ובדגם אופקי או אנכי. הגנה עולה בקנה אחד עם הצרכים של בעלי המטבח והיא משמשת גם
את העובדים. בעזרת הגנה מנירוסטה ניתן למנוע שחיקה ובלאי של ציוד המטבח וגם להגן
מפני מכות או חבלות.
למה מוצר מנירוסטה
עדיף על סוגים אחרים של ציוד למטבחים?
ציוד למסעדות נדרש
לעמוד בסטנדרטים מחמירים של בקרת איכות, היגיינה ואסתטיקה. אלו הסיבות בגללן מוצר
מנירוסטה טוב יותר ממוצרים שעשויים מחומרים אחרים:
א. בגלל העמידות
מפני קורוזיה – הסיבה העיקרית לשימוש במוצרי נירוסטה לטובת ציוד למטבחים היא עמידות
בפני שיתוך. הנירוסטה גם עמידה מפני כתמים וקל לנקות אותה. על מוצרי נירוסטה יש
שכבת פסיבציה של תלת תחמוצת הכרום, הנוצרת כאשר הכרום נחשף לחמצן. השכבה אינה
חדירה למים ואוויר ומכך נובעת העמידות האופטימאלית עבור המטבח והמסעדה.
ב. בגלל המחיר – העלות של מוצרי
נירוסטה נמוכה יותר מהמחיר הממוצע של מוצרי מתכת אחרים. בגלל המחיר ניתן לצייד את
המטבח באביזרים המושלמים, מבלי לפרוץ את מסגרת התקציב או לוותר על דקורציה.
ג. בגלל הברק – מוצרי נירוסטה
מתאפיינים בברק בולט שמצליח לשמור על מראה אחיד לאורך שנים רבות. הברק האופייני
הופך את הנירוסטה לחומר גלם מבוקש במסעדות, מטבחים ומגוון מוצרים נוספים בתעשייה.
לסיכום, מוצרי
נירוסטה צפויים להמשיך ולשרת מסעדות ומטבחים ברחבי העולם. הם זוכים להצלחה מרשימה
ומוכיחים תכונות מתקדמות. העלות שלהם משתלמת והם עמידים לשנים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה